top of page

Om oss

WTL Express Transporter AB startades i Växjö 2001.​ Från start började vi med en bil men har med åren utökat till 20-talet bilar samt tillgång till olika partner i både Sverige och ut i Europa.

Vår specialitet är just nu expresstransporter runtom i Sverige och i Europa. 

Vår utökade fordonsbas består av alla sorters transportfordon, från Volvo V70 till 18-pallars lastbil. Många olika fordon för att kunna matcha våra kunders behov.

 

Vi jobbar även med olika distributionslösningar och har i dagsläget ett flertal fasta distributionskörningar där vi samarbetar med flea stora aktörer. 

 

Vi på WTL Express erbjuder våra kunder speciallösningar med högsta servicegrad och stor flexibilitet. För oss är varje transport lika viktig oavsett kund, volym eller sträcka. Godset ska fram!
Vi finns tillgängliga för våra kunder 24 timmar om dygnet 365 dagar om året!

 

Expresstransporterna vi utför  är oftast under extrem tidspress och precision för att motsvara våra kunders behov och förväntningar. På WTL Express erbjuder vi våra kunder en tjänst där de enkelt kan spåra transporten de bokat. Detta tack vare att vi har installerat GPS och larm/logg-utrustning i bilarna som en ökad trygghet. 

 

Senaste åren har verksamheten utvecklats med kontor och lager i Göteborg. Med egen bilpark i Småland och Västra Götaland ser vi större möjligheter för fler nöjda kunder.

 

Är det något ni undrar om oss eller våra referenser utöver texten ovan så träffar vi er gärna!

 

Kontakta oss nedtill!

Läs gärna vår miljö- & alkoholpolicy!

Fästpunkt 1
bottom of page